Een oplossing op maat voor elke klant

Waar wij voor staan

Communicatie

Als het gaat om het ontwikkelen van software en het werken met data, kan de communicatie een grote impact hebben op het eindproduct. Bij Nutrisoft communiceert u met een voedingsdeskundige én een software engineer. Door deze combinatie kunnen wij uw wens beter vertalen naar een eindproduct dan een reguliere software ontwikkelaar.

Agile

Door de snelle veranderingen in de wereld en uw branche, is het soms nodig om behendig en snel te kunnen reageren. Het is ons doel om tools te maken die u hierbij kunnen ondersteunen.

Kwaliteit

Omdat we zelf ook elke dag met software te maken hebben, zijn we erg kieskeurig over hoe software werkt. Software moet een hulpmiddel zijn en geen uitdaging. Wij streven altijd naar gebruiksvriendelijke en duurzame softwareoplossingen, die voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Service

Bij Nutrisoft besteden we extra aandacht aan de aftersales. Het onderhouden van een goede relatie met klanten staat bij Nutrisoft hoog op het lijstje. Op deze manier houden we onszelf vertrouwd met de steeds veranderende industrie.

Ons Team

Lionel van Est
Lionel van Est - Voedingskundige

"Ik vind het belangrijk om extra aandacht te besteden aan de wensen van de klant. Mijn toegevoegde waarde aan Nutrisoft is mijn inzicht in de voedingsmiddelenindustrie en de uitdagingen die deze industrie biedt. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat de cliënt geen master in computerwetenschappen nodig heeft om zijn eigen persoonlijke software te ontwikkelen."

Luuk Blom
Luuk Blom - Software Ontwikkelaar

"Het creëren van software dat innovatief, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is, motiveert mij. De mogelijkheden in software zijn zo goed als eindeloos, dus het begrijpen van het probleem van de klant staat centraal. Alleen wanneer we het probleem echt begrijpen, kunnen we een passende oplossing vinden."