Nutrisoft - wat wij bieden

Het Combineren van Voeding en Software

Nutrisoft biedt een unieke combinatie van nutritionele kennis en kennis over software. Daardoor zijn wij in staat om oplossingen op maat te bieden, waarbij kennis van beide disciplines vereist is.

Nutrisoft apple

In gesprek met een Voedingsdeskundige

Onze kennis over de voedingsmiddelenindustrie, helpt ons de wens van de klant inzichtelijk te maken. Bij ons bent u in gesprek met een voedingskundige.

Nutrisoft pc

Vertalen naar Software

Wanneer de wens inzichtelijk is, helpt onze technische kennis hier een product van te maken. Via deze weg zal dit product zo dicht mogelijk bij de wens van de klant liggen.

Nutrisoft cd

Eindproduct

Dat resulteert in een product dat de klant ondersteunt bij het bereiken van zijn/haar doelen. Of dit nu de communicatie- of het productieproces verbetert. Bij Nutrisoft vindt u een passende oplossing.

Data Management

Bij Nutrisoft zijn wij getraind in het werken met grote hoeveelheden data. Door de digitalisering zijn steeds meer gegevens beschikbaar en daardoor wordt gegevensbeheer steeds belangrijker. Of het nu gaat om bestaande gegevens die moeten worden geanalyseerd, of om het verzamelen van nieuwe gegevens, wij ondersteunen onze klanten op het gebied van gegevensbeheer.

Onderzoek

Onderzoek maakt verbeterde besluitvorming mogelijk op basis van concrete resultaten. Met onze ervaring in het verwerken van data, produceren wij wetenschappelijke rapporten die u kunt gebruiken in uw communicatie.

Software Ontwikkeling

Nutrisoft biedt de mogelijkheid om op maat gemaakte software te creëren. We kunnen bijvoorbeeld software ontwikkelen ten behoeve van uw automatisering of uw communicatie. Of het nu gaat om een mobiele app, een web app of een desktop-applicatie, Nutrisoft biedt de juiste oplossing

Als jong, modern en snel bedrijf werken we voornamelijk vanuit de cloud. Dit betekent dat we geen ‘fysiek’ kantoor hebben, maar we reizen graag naar u voor een gesprek. Koffie op onze kosten!

Contact

Waarom Nutrisoft